Tuesday, March 25, 2014

Performance Drink Shaklee

Cuaca sekarang ini semakin panas kan ? Langsung takde hujan . Mari kita cuba Performance Drink Shaklee . Nak tahu info lebih lanjut mari kita baca :) 

Golongan yang sesuai dan memerlukan Performance Drink Shaklee termasuklah:

Para ibu yang menyusukan anak (breastfeeding mother).
Mereka yang mempunyai gaya hidup yang aktif dan aktif bersukan.
Mereka yang berpuasa. Sesuai untuk sahur dan berbuka
Para pesakit yang menghidap gout.
Mereka yang kurang minum air dan dehidrasi.
Jika anda sering diserang sakit kepala atau migrain.
Anak-anak yang demam
Mereka yang terasa nak diserang demam atau sedang 
Sebagai pengganti kepada minuman isotonik lain yang berkarbonat dan gula berlebihan.
 Performance Drink Shaklee, bebas karbonat & kurang gula!


Mengapa anda perlu berkata YA kepada Performance Drink Shaklee?

Bebas gas atau tidak berkarbonat
Kurang  kandungan gula (less sugar).Performance Drink mempunyai kadar natrium yang rendah dan mempercepat kadar penyerapan cecair (elektrolit) dalam tubuh sekaligus anda akan mengatasi masalah dahaga – KURANG HAUS!
Bersifat isotonik iaitu minumam ini mempunyai jumlah kepekatan karbohidrat yang sama dengan darah kita. Kesannya ia akan mudah diserap dan sekaligus meningkatkan kadar gula di dalam darah dan impaknya- tubuh anda LEBIH CERGAS dan KURANG PENAT! PERFORMANCE DRINK SHAKLEE Kebaikan Performance Drink Shaklee, bebas karbonat & kurang gula!Kesimpulannya, Performance Drink adalah salah satu produk kegemaran suami saya yang aktif bermain badminton dan juga anak-anak saya yang dalam proses membesar, memanjat, berlari-lari, melompat dan juga untuk khas untuk breastfeeding mother seperti saya sendiri. Pengalaman saya sendiri yang menyebabkan saya ingin sangat berkongsi dengan anda agar merasai sendiri perbezaannya.Apalah kiranya anda memperuntukkan sejumlah wang bagi memastikan ahli keluarga anda yang aktif untuk terus kekal aktif tanpa anda meragui khasiat yang diberikan kepada mereka berbanding minuman isotonik yang lain.

1 comment: